anglèscatalàespanyolfrancès

Visita Teatralitzada Nocturna
 
Personatges, foc, història... viu-la!

Diferents personatges vestits com al segle XII expliquen les variades facetes de la vida al castell, tot combinant la visita amb l’ús de torxes i altres sistemes d’il•luminació i a través d’un fil conductor al voltant dels temps revolts que es vivien en aquestes terres de frontera en temps de la reconquesta, amb les lluites entre àrabs i cristians. 

Els visitants no són sols espectadors sinó que des de l’inici de la visita teatralitzada, ja s’hi senten implicats i participen en la mateixa.

Una de les novetats que aporta aquesta visita i un dels motius per a fer-la de nit és per poder mostrar als visitants com es comunicaven els castells, mitjançant un SISTEMA DE SENYALS en el que el foc era el protagonista. Els visitants durant la visita a la torre d’homenatge tenen ocasió de rebre i interpretar les noticies codificades que arriben a través de les senyals de foc i així assabentar-se del perill que corren ... 

El SISTEMA DE SENYALS a l’edat mitja era importantissim i estava desenvolupat de tal manera que en una sola nit es podia fer arribar un missatge des de el Cap de Creus fins a l’estret de Gibraltar.

INCLOU:
Guia

Durada de la visita: 1h. - 1h 30'
D'octubre a abril, cada divendres i dissabte a les 20h, prèvia reserva
(Consultar altres horaris en dies festius)